Gwarantujemy doskonałą jakość mrożonych elementów wieprzowych min. poprzez sprawdzone i własne żródła dostaw oraz mrożenie w naszych specjalistycznych chłodniach, gdzie proces zamrażania odbywa się w kontrolowanej elektronicznie temperaturze zintegrowanej z systemem komputerowym. Na życzenie klienta możemy przygotować każdy rodzaj mrożonego mięsa wieprzowego. O szczegółach naszej oferty informuje nasz dział zbytu pod nr tel.:
|
BOCZEK WP. SZ/C, B/Ż, Z/S KL.E
GŁOWY
BOCZEK WP. SZ/C, B/Ż, Z/S KL.S
BOCZEK WP. SZ/C, Z/Ż, Z/S KL.E
BOCZEK WP. W/C, B/Ż, Z/S KL.E
GOLONKA PRZEDNIA
GOLONKA TYLNA
KOŚCI KARKOWE
KOŚCI OGONOWE
KOŚCI PALUSZKI Z BOCZKU
KOŚCI SCHABOWE
MIĘSO WIEPRZOWE 50/50
NOGI PRZEDNIE
NOGI TYLNE
PODGARDLE B/S
PODGARDLE Z/S
SADŁO WIEPRZOWE
SKÓRKI WIEPRZOWE
SŁONINA
TŁUSZCZ MIĘKKI
TŁUSZCZ TWARDY
WĄTROBA